Skip to main content

Betalning och utlämning

Betalning

Det högst angivna budet vinner. Om två lika höga bud har angivits vinner den vars bud registrerats först. Om du vinner auktionen får du ett e-postmeddelande från oss. Därefter skickar vi en faktura till dig, inom tre arbetsdagar. Det är därför viktigt att du bevakar din e-post efter auktionsavslutet. Kolla även skräpposten. Fakturan behöver vara betald för att du ska kunna hämta ut ditt auktionsföremål. Om inte, har vi rätt att debitera avgift för de kostnader vi haft och därefter erbjuda andra kunder att köpa auktionsföremålet, såvida inget annat anges.

Inga tillkommande avgifter

Alla priser anges inklusive moms om inget annat anges. Inga andra avgifter tillkommer heller. Så det du bjuder är det du ska betala om du vinner auktionen. 

Utlämning

Du hämtar ut ditt vunna auktionsföremål i vårt lager på Importgatan om inget annat anges. Datum och tid för avhämtning anges på fakturan. För att du ska få ut ditt föremål krävs att det är betalt. Du behöver därför ha med dig bevis på betalning, såsom kopia av faktura med betalningsbekräftelse.

Auktionsföremål som inte hämtats inom föreskriven tid kan komma att debiteras en förvarings- och hanteringsavgift på 100 kr/dag inkl moms. I så fall informerar vi dig om detta innan. Om du inte har möjlighet att hämta ditt auktionsföremål i tid kontaktar du oss för att bestämma en ny tidpunkt.

Det är viktigt att du kontrollerar auktionsföremålet vid avhämtning för att säkerställa dess befintliga skick. Om du hämtar varan via ombud eller transportföretag bör du skriva under ett leveransgodkännande så att ombudet eller transportföretaget kan undersöka och hämta ut auktionsföremålet för din räkning.

Initialt kommer vi tyvärr inte ha möjlighet att erbjuda frakt. 

Se vidare medlemsvillkoren >>